Downloads

Downloads - Decrypter - AnyDVD & AnyDVD HD 7.0.6.4Kategori: Decrypter
Vores vurdering:
Version: 7.0.6.4
Tilføjet: 5 september, 2008
Opdateret: 30 september, 2012
Størrelse: 4.77 MB
Producent: CloneDVD.dk
Type: Trialware
Wikipedia: Link

AnyDVD & AnyDVD HD

AnyDVD & AnyDVD HD er et intelligent program, der automatisk fjerner kopi-beskyttelsen fra en DVD så snart du indsætter DVD'en i drevet. Herefter er det muligt at tage en fuldstændig kopi af dine DVD film med andre DVD-backup programmer.

AnyDVD & AnyDVD HD er oversat til dansk og nok de bedste program på markedet til fjernelse af den irriterende kopi-beskyttelse.

AnyDVD & AnyDVD HD er i stand til at dekryptere en DVD film helt automatisk. Hele processen kører i baggrunden, så du behøver ikke at gøre noget aktivt, bare sætte DVD filmen i drevet.

Efter AnyDVD & AnyDVD HD har dekrypteret DVD filmen, så fremstår DVD-filmen som ubeskyttet og regions- og kodefri for alle programmer og operativ-systemer. Med AnyDVD & AnyDVD HD kan du kopiere CSS beskyttede film og afspille DVD film som ikke matcher din regionskode med en media-afspiller efter dit valg.

AnyDVD & AnyDVD HD kan også bruges til at afspille, kopiere og rippe beskyttede lyd-CD'ere. Faktisk så er AnyDVD & AnyDVD HD et meget alsidigt og brugbart program, så helt sikkert vil falde i de fleste brugeres smag.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]