Downloads

Downloads - Codec Pack - AVI Codec Pack Lite 3.2Kategori: Codec Pack
Vores vurdering:
Version: 3.2
Tilføjet: 5 september, 2008
Opdateret: 16 november, 2010
Størrelse: 1.40 MB
Producent: Ukendt
Type: Freeware

AVI Codec Pack Lite

AVI Codec Pack Lite er lillebror til AVI Codec Pack Plus og indeholder færre men oftere anvendte codec.

AVI Codec Pack Lite er en mindre samling af code, så du kan afspille og komprimere lydfiler og videofiler. Selvom AVI Codec Pack Lite ikke har et omfattende repertoire af lyd og video codec, så kan du afspille de mest populære formater med pakken inklusiv: DivX, XviD, OGG og mange flere.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]