Downloads

Downloads - Småprogrammer - AVG PC TuneUp 2015Kategori: Småprogrammer
Vores vurdering:
Version: 2015
Tilføjet: 24 februar, 2015
Opdateret: 24 februar, 2015
Størrelse: 4.77 MB
Producent: AVG Danmark
Type: Trialware

AVG PC TuneUp

AVG PC TuneUp er et program til Microsoft Windows styresystemet, der hjælper med at optimere computerens ydevene - både når du arbejder, surfer, tjekker mails og bruger din computer til daglige gøremål og samtidigt kan AVG PC TuneUp forbedre opstarts- og nedlukningstiden.

AVG PC TuneUp er en art programpakke som indeholder et større antal af systemværktøjer og moduler som på forskellig vis er i stand til at forbedre områder i Windows - så som harddisken, hukommelsen, registreringsdatabasen, browseren og meget mere.

Som program er AVG PC TuneUp brugervenligt opbygget og dermed nemt for computerbrugere, på alle niveauer, at gå til. Sproget er som udgangspunkt engelsk, men der kan også vælges andre europæiske sprog omend desværre ikke dansk.

Du kan læse mere om AVG PC TuneUp hos AVG.com eller købe en licens til programmet via e-Gear.dk.


Systemkrav

Styresystem: Windows XP og alle nyere versioner.
Processor: 300 MHZ
Hukommelse: 256 MB
Skærmopløsning: 1024x768 Pixels
Harddiskplads: 150 MB

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]