Downloads

Downloads - Antivirus - AVG AntiVirus Pro 2019Kategori: Antivirus
Vores vurdering:
Version: 2019
Tilføjet: 27 maj, 2014
Opdateret: 29 august, 2018
Størrelse: 1.91 MB
Producent: AVG
Type: Trialware
Wikipedia: Link

AVG AntiVirus Pro

Du har sikkert prøvet AVG Antivirus Free som er den gratis-version af AVg, der nok er det mest populære antivirusprogram i verden - denne Pro-version af AVG bygger på præcis samme teknologi, men indeholder et par ekstra funktioner som virkelig gør antivirusprogrammet eftertragtet.

AVG AntiVirus Pro er udviklet til Microsoft Windows og kan derfor sikre en computer med dette styresystem imod alle kendte, og endnu ukendte, malware og virus trusler.

Derudover er AVG AntiVirus Pro oversat 100% til dansk og ikke noget uforståeligt Google Translate, men et forståeligt og lav-teknisk dansk som alle brugere kan være med på.

Men hvad får du præcis med AVG AntiVirus Pro vs. AVG AntiVirus Free?

Her er en oversigt over de funktioner du får med i Pro-udgaven:

- Link Protection: som scanner alle links i søgeresultater, i adresselinjen, via Facebook og Twitter, samt links generelt er bliver præsenteret for og kan klikke videre via.

- File Shredder: hjælper med at slette data og filer 100%, så det ikke kan genskabes f. eks efter du har solgt din PC eller lign.

- Online Shield: omkapsler din computer i et slags "virtuelt skjold", der beskytter imod farlige og ondsindede downloads (filer, data og udveksling af kommunikation online).

- Data Safe: som krypterer og beskytter dine følsomme filer med kodeord.

AVG AntiVirus Pro kan prøves gratis i 30 dage.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]