Downloads

Downloads - 3GP - 3GP Converter 0.34Kategori: 3GP
Vores vurdering:
Version: 0.34
Tilføjet: 5 september, 2008
Opdateret: 10 august, 2012
Størrelse: 3.60 MB
Wikipedia: Link

3GP Converter

3GP Converter kan hjælpe dig med at konvertere film til 3GP eller MP4 format.

Hvis du har en Apple iPod, Sony PSP eller en mobiltelefon, der kan afspille video, så kan 3GP Converter konvertere dine video film til 3GP eller MP4 formatet. Dermed kan du se film via din mobile enhed. Hvis du ønsker mere information om videoformatet 3GP, så kan du besøge den officielle danske side om 3GP og få mere viden på dansk.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]