Downloads

Downloads - MP3 - Mobile AMR Converter 1.5.0Kategori: MP3
Vores vurdering:
Version: 1.5.0
Tilføjet: 5 september, 2008
Opdateret: 14 oktober, 2011
Størrelse: 0.60 MB
Type: Freeware

Mobile AMR Converter

Mobile AMR Converter anvender Sony Ericsson AMR Converter til at konvertere AMR filer til WAVE filer og vice-versa.

Det er også muligt at konvertere MP3 til AMR til brug på mobil telefonen. Mobile AMR Converter er nemt at bruge og har et enkelt og informativt interface/design, som kan hjælpe de fleste nybegyndere i gang hurtigt.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen redaktion@codecs.dk