Downloads

Gordian Knot Codec Pack

Få alle de nødvendige codecs til afspilning af videoer og lydfiler med Gordian Knot Codec Pack uden det går udover ydeevnen i Windows.Gordian Knot Codec Pack er en såkaldt codec-pakke, der indeholder en større samling af video og lyd komponenter (codecs) som gør din version af Windows i stand til at afspille film, musik, lyd og videoer korrekt. Ofte vil man opleve fejlmeddelelser i Windows på grund af manglende codecs – det problem kan du løse med Gordian Knot Codec Pack.

I modsætning til andre samlinger af codecs i f. eks K-Lite eller Combined Community Codec Pack, så udmærker Gordian Knot Codec Pack sig ved ikke at bruge synderligt mange systemressourcer – derfor kan Gordian Knot Codec Pack arbejde lydløst i baggrunden og assisterer dig så snart behovet for codecs opstår.

Listen af relevante codecs i Gordian Knot Codec Pack er ikke desto mindre stor og du kan bla. finde DivX, XviD, AC3Filter, ffdshow, OGG Filter, Vorbis, Matroska, VSFilter, Morgan Stream Switcher, Huffyuv og mange flere. Gordian Knot Codec Pack er en rigtig god samling af alle de kendte codecs.

Most read

Load more