Nyheder

3 ting, du kan lave på den lange flyvetur

Skal du på sommerferie i et eksotisk land, hvorfor du står over for en længere flyvetur? Er du i tvivl om, hvordan du skal få tiden til at gå i de mange timer? Så læs med her, hvor du får tre idéer til ting, du kan lave på flyveturen.

Læs bøger

Der er mange af os, der holder af at læse bøger, men som desværre ikke rigtig føler, vi har tid til det i en hektisk hverdag. Har du det også sådan? Så er det oplagt at bruge flyveturen på endelig at få læst nogle af de mange bøger, du gerne vil igennem. Skal du sidde i flyet i mange timer, kan du godt nå at kæmpe dig igennem en solid roman.

Skal du afsted sammen med andre, er det en idé at sørge for at koordinere, hvilke bøger I tager med. På den måde kan I rotere efterhånden, som I hver især bliver færdige. Kommer I til at slappe meget af på ferien, kan det jo også være, I får brug for lidt læsestof, når først I er fremme.

Hør podcast

Det er for alvor inden for de seneste år blevet populært at høre podcasts. Derfor er der i dag også et helt hav af forskellige podcasts, du kan give dig i kast med. Det er også en oplagt aktivitet på den lange flyvetur. Har du et par solide høretelefoner, du kan holde ud at have på i mange timer i streg, skal du nok kunne være godt underholdt. Hvad enten du er til deciderede underholdningspodcasts, eller du ønsker at lytte og lære samtidig, er der en podcastserie for dig.

Podcastserien Mørkeland et godt bud, hvis du er til true crime. Den Nordiske Odyssé bygger på teorien om, at det store græske drama i virkeligheden skulle finde sted i Norden. I serien går de i Odyssés fodspor og trevler hele historien op, som den ville udfolde sig på vores breddegrader. Den er således for de lidt mere nørdede.

Mads og Monopolet er en klassiker, der aldrig slår fejl, og det samme gælder Hjernekassen. Sidstnævnte er perfekt for dig, der gerne vil lære en masse.

Se film

Sidst, men ikke mindst, kan du naturligvis underholde dig med en masse gode film på flyveturen. På langt de fleste streamingtjenester har du mulighed for at downloade film og serier, således at de ligger offline på din enhed. Det er perfekt, når du skal ud at flyve og ikke kan være sikker på at have internetadgang.

Skal du flyve i mange timer i streg, er det oplagt at holde et filmmaraton på flyet. Slap eksempelvis af med filmene om Spider-Man, som må siges at være moderne klassikere. At se den klassiske Spider-Man-triologi tager ca. 6,5 timer, så der er god underholdning på selv en længere flyvetur. Du kan naturligvis også kaste dig over for eksempel Ringenes Herre, Hobbitten-filmene eller Harry Potter-serien. Alle disse filmserier varer længere endnu, men skal du flyve om på den anden side af jorden – og tilbage igen – kan du også nå en del.

Most read

Load more