Downloads

Anmeldelse af Nordnet app

Nordnet er den største online børsmægler i Skandinavien. Med deres nye app du nemt købe og sælge værdipapirer fra din mobiltelefon eller tablet. Med appen kan du holde øje med din portefølje, du kan læse nyheder fra det finansielle marked og finde frem til din næste investering.

Appen kan bruges til iOS og Android, og den er gratis at downloade og bruge. Du kan downloade den via App Store eller Google Play.

Hvilke funktioner er der i Nordnet app?

Med Nordnet app er det nemt at handle med værdipapirer og at følge med i udviklingen på verdens børser. Appen har alle de funktioner, som du skal bruge for at handle med aktier, ETF’er og investeringsforeninger.

Med appen har du direkte adgang til adgang til de største markeder i verden, så du kan handle hvor som helst og når som helst. Du kan nemt søge, overvåge, købe og sælge aktier og andre værdipapirer. Du kan logge ind med både Touch ID, Face ID, NemID eller brugernavn og password.

Funktioner i Nordnet app:

  • Log ind med Touch ID, Face ID, NemID eller brugernavn og password.
  • Opret dine egne overvågningslister og følg de aktier, som interesserer dig.
  • Køb og sælg aktier og andre værdipapirer.
  • Følg værdiudviklingen i din portefølje.
  • Se dine ventende og afsluttede ordrer.
  • Følg med i de seneste nyheder fra det finansielle marked.

Opret dine egne overvågningslister

Med appen kan du udforske værdipapirer og tilføje dem til dine overvågningslister. Du kan søge blandt tusindvis af aktier, ETF’er og investeringsforeninger. Når du har fundet et værdipapir, som du gerne vil udforske nærmere, klikker du bare på det. Så kan du blandt andet følge kursen, se nøgletal og nyheder og sammenligne med forskellige indeks.

Et eksempel på et indeks er OMXC20 Cap, der er det førende indeks i Danmark. Det er et indeks over de 20 mest omsatte danske aktier på Københavns Fondsbørs. Du kan se det aktuelle indeks over de danske aktier her.

I appen kan du oprette flere overvågningslister for de forskellige typer af værdipapirer. Dine overvågningslister synkroniseres automatisk mellem appen og det nye nordnet.dk.

Køb og sælg aktier direkte fra din mobiltelefon

Med Nordnet app er det nemt at købe og sælge aktier og andre værdipapirer direkte fra din mobiltelefon. Appen har alle de værktøjer, som du behøver for at følge markedet og investere, uanset hvor du er.

Du kan afgive købs- og salgsordrer direkte i appen. Via søgefunktionen er det nemt at søge på forskellige værdipapirer.

Under menupunktet Beholdning finder du alle dine konti og værdipapirer. Herfra kan du også nemt købe og sælge. Under menuen Ordrer finder du alle dine aktive ordrer og historikken over dine tidligere transaktioner.

Følg værdiudviklingen i din portefølje

Det første du ser, når du åbner appen, er din portefølje. Du kan følge udviklingen i din portefølje, der bliver vist i letforståelige grafer, og du kan sammenligne med flere forskellige indeks.

Når du klikker på dine værdipapirer i din portefølje, får du mere detaljeret information. Du kan blandt andet få informationer om rating, risici, handelsinformation, omkostninger og dit samlede afkast.

Most read

Load more