Downloads

ExpressVPN

ExpressVPN er en VPN-løsning som er specialiseret i at yde den højeste grad af tryghed, når du surfer online. Derudover, så er ExpressVPN i stand til at overkomme næsten alle geografiske indholdsbegrænsninger og tillade dig at stream film, videoer og lign. indhold fra næsten alle online streaming-tjenester.

  • Antal af IP-adresser: 30.000
  • Antal af servere: 3.000+
  • Antal af serverlokaliteter: 160
  • Land/Jurisdiktion: British Virgin Islands
  • 94+ lande
  • 3 måneder gratis ved 1-års plan

Download ExpressVPN

ExpressVPN kan installeres på næsten alle dine enheder om du mangler VPN til Windows, VPN til Mac, VPN til din iPhone eller Androids mobiltelefon, så klarer ExpressVPN det nemt med en app.

ExpressVPN tilbyder også en 30-dages garanti for tilbagebetaling og har imponerende protokolsupport. Mens få vil bruge PPTP (med mindre der er særlige behov), vil den tilføjede support af SSTP og L2TP/IPSec være velkommen for nogle brugere.

Vi sætter pris på kvaliteten af deres installationsguider og den detaljerede information i deres FAQ. ExpressVPN opnåede points fra os for deres support af Bitcoin, som en betalingsform og deres pålidelige og let-anvendelige kill-switch forbindelsesfunktion.

Firmaet har været i gang inden for forretningsverdenen siden 2009 og har et betydeligt netværk af hurtige VPN-servere spredt ud over 94 lande. Deres bedste plan er prisssat til lige netop $6.67 pr. måned for en årlig pakke, som indbefatter 3 gratis måneder.

ExpressVPNs forpligtelse for privatsfære er en fremtrædende funktion.

Most read

Load more