Downloads

TorGuard VPN

TorGuard er en VPN-tjeneste som sikrer din online identitet med anonym internetaktivitet via proxy og e-mail kryptering.

Du kan installere TorGuard VPN på enheder med styresystemerne Windows, Mac OS X, Linux, Android og iOS.

Download programmet

  • Antal af IP-adresser: N/A
  • Antal af servere: 1.600
  • Antal af serverlokaliteter: 50
  • Land/Jurisdiktion: United States

Selv om firmaet ikke frigiver antallet af IP-adresser, som det supporter, skuffer TorGuard ikke. Ud over basale VPN-serviceydelser tilbyder TorGuard et bredt spektrum af yderligere serviceydelser, afhængig af dine privatsfærebehov.

Ligesom med vores andre favoritter, opbevarer TorGuard overhovedet ingen logs. De har en fuldstændig programgruppe, så ligegyldig hvordan du ønsker at skabe forbindelse, kan du gøre, som du foretrækker. Vi synes også godt om den aktive blog, som firmaet opretholder.

Den er elevant og interessant for enhver med bekymringer vedrørende internetsikkerhed. Selv om TorGuard kun tilbyder en 7 dages tilbagebetalingspolitik, er det tid nok for dig til at blive i stand til at afgøre, om du er blevet tilfreds.

Den månedlige pris på $9.99 er næsten i midten af området, men det årlige gebyr på $59.99 er et godt køb sammenlignet med andre af vores konkurrenter.

Sikkerhedsproducenten AVG har også lanceret en VPN-tjeneste som hedder AVG Secure VPN og du kan teste denne løsning gratis i 7 dage.

Most read

Load more