Downloads

Downloads - Codec Pack - Combined Community Codec Pack ( CCCP ) 2013.04.20Kategori: Codec Pack
Vores vurdering:
Version: 2013.04.20
Tilføjet: 5 september, 2008
Opdateret: 23 april, 2013
Størrelse: 6.68 MB
Producent: CCCP
Type: Freeware
Wikipedia: Link

Combined Community Codec Pack ( CCCP )

Combined Community Codec Pack er særligt designet til at afspille Anime tegnefilm, men indeholder også massevis af video og lyd codec til afspilning af DivX, MKV, AVI og mange andre formater.

Combined Community Codec Pack har opnået stor popularitet blandt brugere verden over, da næsten alle codec som kræves til afspilning af film og videoer er en del af Combined Community Codec Pack.

Combined Community Codec Pack er en handy og smart codec pakke, der ikke fylder alverdens og samtidigt indeholder alle de væsentlige codec lige fra afspilning af DivX, Xvid, MKV til lydformater som MP3, AAC og FLAC.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]