Downloads

Private Internet Access VPN

Denne VPN-løsning er baseret på open source teknologien og understøtter flere VPN-teknologier såsom PPTP, L2TP / IPsec, SOCKS5, WireGuard og OpenVPN.

  • Antal af IP-adresser: N/A
  • Antal af servere:3.252
  • Antal af serverlokaliteter: 37
  • Land/Jurisdiktion: United States

Når det drejer sig om pris, så er Private Internet Access stedet at henvende sig, hvis du ønsker en solid VPN-leverandør og du ønsker den laveste årlige pris nogetsteds. Med $6.95 pr. måned, er deres månedlige gebyr det andet laveste blandt vores valg, men med $39.95 pr. år, slår Private Internet Access selv den anden laveste årlige pris med en hel Jackson (en $20 seddel).

Firmaet frigiver ikke information på det antal af IP-adresser, der er til rådighed, men med 3.252 er deres serverkonto større end nogen af vores andre valg.

Disse folk har været på banen siden 2010 og de logger ingenting. De leverer generøst fem forbindelser, en forbindelses kill switch funktion og en del god online dokumentation og sikkerhedsvejledning.

Vor eneste skuffelse er, at deres tilbagebetalingspolitik er 7 dage i stedet for 30, men du kan sikkert få en fornemmelse af deres fremragende ydelse i løbet af en uge.

Her på Codecs.dk anbefaler vi VPN-løsningen Avast SecureLine VPN som du kan downloade i en gratis testudgave og senere registrere, hvis den lever op til dine forventninger.

Most read

Load more