Guides

Se amerikanske Netflix med en VPN

Som udgangspunkt er du afskåret fra at kunne se Netflix i USA, når du opholder dig i Danmark. Dog kan du omgå denne geografiske begrænsning, når du gør brug af en VPN-forbindelse. Med den kan du blive koblet op på en amerikansk server, så du får samme TV-muligheder, som hvis du befandt dig i USA.

VPN-forbindelser bliver mere og mere populære blandt virksomheder samt private forbrugere. Der er mange udbydere af sikkerhedssoftware at gøre brug af.

Læs VPN-anmeldelser hos Teknonytt.com, når den rette VPN-forbindelse skal vælges.

Sådan fungerer en VPN-forbindelse

Den primære årsag til at få en VPN-forbindelse på din computer er ud fra et sikkerhedsaspekt. Med denne forbindelse bliver din IP-adresse på computeren skjult, så det ikke er muligt for tredjeparter at få indsigt i, hvilket netværk du bruger, og hvor du geografisk befinder dig.

Det er din IP-adresse, som kan fortælle andre om din digitale adfærd. Den gemmer data fra de websites, som du har gjort brug af. Annoncører kan have interesse i at få IP-adresser til formålet om at sende reklamer ud. Vil du være fri for digital markedsføring, og vil du have fuld anonymitet på nettet, er det værd at få en VPN-forbindelse.

Det smarte ved ”Private Virtual Network” er, at du i stedet kobles op på en udenlandsk server. Det kan være i Tyskland, USA eller et helt tredje land. Vælger du en forbindelse med amerikansk server, kan du komme til at se Netflix på samme måde, som en amerikaner.

Vælg det rette produkt for dig

Vil du have adgang til den bedste underholdning og storslåede film, er du ikke den eneste dansker, der ønsker at se amerikansk Netflix med en VPN-forbindelse. Der er mange udbydere at vælge imellem, som tilbyder de populære forbindelser, der kobler dig op på én af de mange servere, der findes i USA.

Den største forskel imellem de forskellige udbydere og deres produkter handler om priserne. Mens nogle forbindelser er gratis, er der andre, hvor du skal betale månedlige gebyrer.

Som det gælder med et hvilket som helst andet software, vil du få størst kvalitet, når du vælger et betalingsprodukt. Her vil forbindelse være stærkere, så du ikke generes af afbrydelser, mens du nyder dine serier eller film.

Hvis du vil se den amerikanske udgave af Netflix, så anbefaler vi følgende VPN-løsninger:

Når den rette udbyder er fundet, skal du registrere dig som bruger og indtaste oplysninger om din computer. Det er både nemt og enkelt at kunne se amerikansk Netflix. Det tager under 10 minutter at registrere dig, så du kan få adgang til en verden af underholdning.

Værd at vide om amerikansk Netflix og deres holdning til VPN-forbindelser

Det formodes, at Netflix i USA ikke har interesse i, at brugere i andre dele af verden gør brug af deres Netflix. Det er lovligt at have en VPN-forbindelse på din computer, og det er dit valg, hvilken leverandør du vælger.

Vil du have udsender i bedste billedkvalitet, skal du gå udenom de gratis VPN-forbindelser, da disse anvender de ældre og dårligt fungerende servere.

De bedste VPN-leverandører har mange servere, der hele tiden opdateres, så du kan streame alt dit yndlingsindhold uden at blive forstyrret af dårlig forbindelse.

Du behøver ikke have mange penge op af lommen hver måned for at kunne se Netflix fra USA. De bedste leverandører tilbyder abonnementer på cirka 70 DKK. om måneden.

https://www.youtube.com/watch?v=d2ZrI8TozUM

Most read

Load more