Guides

Få adgang til Disney+ med en VPN

Savner du, da du var barn, og kunne sidde og se timevis af Disney-film? Eller dengang du kunne slå over på Disney Channel og følge med, når skøre børn gjorde endnu skørere ting? Det kan også være, du er nostalgisk efter de første computeranimerede film fra Pixar? Nu kan du få muligheden for at genoplive din barndom med den nye streamingtjeneste, Disney+!

Disneys nye streamingtjeneste er endelig kommet til Danmark. Men det er ikke alt indholdet, der er tilgængeligt endnu: Hvis man for eksempel har købt abonnement på tjenesten for at se The Mandalorian, bliver man nok en smule skuffet over at se, at det kun er en håndfuld episoder, der er til rådighed.

Det er der heldigvis råd for! Med en VPN, også kendt som et Virtual Private Network, kan man hurtigt og nemt låse op for indhold fra den amerikanske server og se lige det, man har lyst til!

Sådan foregår downloadingen

Abonnement på en VPN giver IKKE gratis adgang til Disney+, men fungerer som et supplement til indholdet. Alt, du skal gøre, for at få adgang til Disney+ med en VPN, er at følge disse hurtige trin:

  1. Find en VPN-udbyder, du vil købe abonnement hos. De mest populære VPN i Danmark er ExpressVPN – download VPN via dette link.
  2. På udbyderens hjemmeside er der som regel en vejledning til, hvordan du downloader og installerer deres VPN.
  3. Sørg for, at din VPN er hentet ned på de enheder, du ønsker at bruge til streaming. Dette sker ofte i form af tilhørende apps. Nærmere information står ofte på udbyderens hjemmeside og er en del af deres vejledning.
  4. Vælg en server placeret i USA for at få adgang til mest muligt.
  5. Gå ind på Disney+ og se alt dit nye indhold!

Nu burde du kunne se film og serier, der ikke lå på tjenesten før. Hvis du ikke allerede har abonnement på Disney+, skal du selvfølgelig have det. Det er lige meget, om du har det, før du får en VPN – du kan sagtens købe abonnement efterfølgende.

Med de simple trin er du klar til at se The Mandalorian, Disney+ Originals, de gamle barndomsklassikere eller helt nye udgivelser!

Få ekstra meget indhold med en VPN

Med en VPN får du ikke bare adgang til mere indhold på Disney+, men også materiale på andre platforme, der er lukket af i Danmark af den ene eller anden årsag. Det gælder blandt andet videoer og musik på YouTube, der er blevet lukket på grund af licenser eller kunstneriske uoverensstemmelser, og film og serier fra udlandet på Netflix.

Med din VPN kan du se film og serier på Disney+ uden problemer, og du skal ikke bekymre dig om forringet videokvalitet eller irriterende buffering. Internettet tager ikke skade af en VPN – tværtimod gør det din færden på nettet mere sikker. Som med så meget andet er det dog vigtigt, at du sætter dig ind i den udbyder, du vil købe abonnement hos.

Køb abonnement på tilbud

God fornøjelse!

Most read

Load more