Downloads

CyberGhost VPN

CyberGhost er et rumænsk softwarefirma som udvikler VPN-løsninger og deres flagskib hedder CyberGhost VPN. En VPN er et virtuelt netværk til din computer som gør alt din internetaktivitet og datatrafik krypteret.

Fakta om CyberGhost VPN

Antal af IP-adresser: 2800
Antal af servere: over 3.700 på verdensbasis
Antal af serverlokaliteter: 115
Support: 24/7 supportsvar
Priser: 2.75 pr måned (79% rabat) for en 3-års plan.

CyberGhost har været fremme sin 2011 og har ført sig kraftigt frem, som en supporter af ”borgerrettigheder, et frit samfund og en ucensureret Internet kultur”.

Vi synes virkelig om, hvorledes firmaet på en særlig måde har gjort sig bemærket på deres hjemmeside, hvorledes folk, der normalt er forhindret i at tilslutte så vigtige serviceydelser, som Facebook og YouTube, kan bringe disse serviceydelser ind i deres liv via en VPN.

Firmaet har en solid Linux support, supporterer VPN via routers og har en løsning for den populære Kodi media player. De kontrollerer alle niveauer på protokol support og får æren af, at tilbyde en kill switch forbindelsesfunktion, sideordnet med support af P2P og BitTorrent i de fleste lande.

Vi sætter pris på, hvordan firmaet tilbyder beskyttelse af kundeapp, IPV5 support og DNS, IP og WebRTC forebyggelse af læk. CyberGhost opnåede også points for at bevare anonymitet ved ikke at logge ind på forbindelsesdata. Læs en svensk anmeldelse af CyberGhost VPN via dette link.

Læs mere om CyberGhost VPN

Most read

Load more