Guides

Se Netflix i udlandet med en VPN

De fleste af os har for længst opdaget glæderne ved Netflix. Med Netflix streamer vi både film og serier. Selv den kedeligste efterårsaften kan hurtigt blive markant sjovere, hvis du har en god watchlist liggende på den populære streaming-tjeneste.

Er du storforbruger af streaming-tjenester og andre internetbaserede tilbud, er det dog vigtigt, at du husker at beskytte dig selv og dine oplysninger. Dette kan i forbindelse med blandt andet Netflix klares med en VPN.

Hvad er en VPN?

En VPN er et program, som kan bruges, når du forbinder dig til internettet. En VPN-forbindelse medvirker, at din internet-surfing er sikker og privat. Når du bruger en VPN, bliver din trafik nemlig krypteret, og dette betyder, at både internetudbydere og hackere ikke i lige så høj grad kan følge med i, hvad du foretager dig på nettet.

Hvorfor VPN?

En VPN har flere fordele. For det første sikrer den dig som nævnt en øget datasikkerhed. Dertil kan du bruge din VPN til at omgås dét, der kaldes geoblocking. Har du en VPN, kan du for eksempel få adgang til danske kanaler og streame dine Netflix-programmer, uanset hvor i verden du befinder dig.

Den eneste egentlige ulempe ved en VPN er, at den ofte vil medføre en lidt langsommere internethastighed, end du er vant til. Årsagen er, at din internettrafik skal føres gennem servere i andre lande, før du kan komme online.

Hvilken VPN skal jeg vælge?

Markedet for VPN-forbindelser er mildest talt enormt. De bedste udbud koster penge, men heldigvis ikke mere, end de fleste har råd til.

Før du beslutter dig for en VPN-udbyder, kan du med fordel stille dig selv et par spørgsmål:

  • Er VPN’ens pris overkommelig?
  • Er den forenelig med mine enheder?
  • Er den nogenlunde nem at anvende?
  • Kan jeg få support, hvis den ikke virker optimalt?
  • Er der en begrænsning på mængden af data?

Hvordan får jeg en VPN?

Læser du dette, har du sandsynligvis besluttet dig for at anskaffe dig en VPN. Dette klares nemt og hurtigt. Det eneste, du skal gøre, er at følge disse trin:

  1. Find den rette VPN-udbyder – vi anbefaler ExpressVPN
  2. Tilmeld dig udbyderens service
  3. Download og installer din VPN

I løbet af tilmeldingsprocessen vil du blive bedt om e-mailadresse og betalingsoplysninger. Er du i tvivl om, hvordan du får din VPN op at køre? Har du problemer med at downloade, installere eller noget tredje? Så bør du altid spørge din udbyder til råds. Når din VPN er installeret, er du klar til at streame Netflix, lige når det passer dig.

Netflix når det passer dig

Med en VPN kan du streame dit yndlingsindhold på Netflix, hvad end du sidder derhjemme eller befinder dig på den anden side af kloden. En VPN beskytter dig mod hackere, og den sikrer, at din streaming ikke for eksempel forstyrres af en tur til udlandet. Elsker du din Netflix? Så er en VPN bestemt værd at overveje.

Most read

Load more