Guides

Rip en DVD film til AVI eller XviD

I denne guide vil vi vise hvordan du nemt og hurtigt ripper en DVD film til AVI eller XviD, VCD eller SVCD. En DVD film, der er rippet til f. eks AVI kan du afspille fra din harddisk og evt. brænde AVI videofilen til en blank DVD skive. Vi har valgt at anvende Leawo DVD Ripper til dette formål, da softwaren er både hurtig og pålidelig. Desuden kan du rippe DVD film med undertekster til AVI og XviD med Leawo DVD Ripper.

1.) Først skal du downloade Leawo DVD Ripper og installere programmet.

2.) Start Leawo DVD Ripper og via hovedvinduet har du flere muligheder. Start med at klikke på “Load DVD” i øverste venstre hjørne af den grafiske menulinje. Du kan nu åbne din DVD film og gøre den klar til at blive rippet til harddisken. Vælg altid “VIDEO_TS” mappen på DVD mediet, da det er denne mappe som indeholder selve filmsporet.

DVD til XviD og AVI

Leawo DVD Ripper vil nu liste din DVD film ind i midten af programmet. Nederst under “Output” skal du vælge hvilken mappe din nye AVI film skal gemmes i.

DVD til XviD og AVI

For at definere videofilens output format, og idéen var AVI eller XviD, så skal du klikke på pilen som peger nedad i feltet “Profile:”. Vælg “Common Video” og scrolls ned til du finder profilen “XviD Movie(*.avi). Klik på profilen for at vælge den.

DVD til XviD og AVI

For at rippe filmen med danske undertekster skal du under feltet “No Subtitle” klikke på pilen som peger nedad og vælge “Dansk”. Nu er den rippede videofil med danske undertekster.

DVD til XviD og AVI

Inden du begynder at rippe din DVD film vil vi anbefale to andre, valgfrie, indstillinger. Under “Video Quality” and “Audio Quality” bør du ændre værdien fra medium til high – så får du den bedste kvalitet. Klik på “Convert” knappen for at påbegynde processen.

DVD til XviD og AVI

Most read

Load more