Guides

Kopier en DVD-film til AVI video

Vi har fundet et program, der på forholdsvis kort tid kan kopiere en DVD-film til AVI video, så du har en komplet kopi af din film på harddisken. På den måde kan du tage backup af din samling af DVD-film og dele AVI videofilerne med dine venner og bekendte. Vi har fundet et program, der på forholdsvis kort tid kan kopiere en DVD-film til AVI video, så du har en komplet kopi af din film på harddisken. På den måde kan du tage backup af din samling af DVD-film og dele AVI videofilerne med dine venner og bekendte.

Mange bruger ønsker at kopiere deres DVD-film til AVI for at have en ekstra kopi på harddisken eller for at dele filmen med deres venner. Med programmet Leawo DVD Ripper kan du med et par museklik nemt kopiere en DVD-film til AVI.

Download Leawo DVD Ripper. Installer og start programmet.

I hovedvinduet bliver du præsenteret for alle de oplysning og indstillinger som er nødvendige for denne guide. Start med at sætte en DVD-film i drevet og klik på knappen “Load DVD” – find din DVD-film og klik OK.

Klik på “Profile” og via “Common Video” til venstre i pop-up vinduet skal du finde og vælge “AVI-Audio-Video-Interleaved(*.avi)”.

“No Subtitle” giver dig mulighed for at vælge hvilket sprog underteksterne på den færdige videofil skal være på.

“Video Quality” lader dig angive kvaliteten på selve billedet og filmen.

“Audio Quality” lader dig angive kvaliteten på lydsporet og dermed alt lyd på den færdige videofil.

“Output” er den placering hvor den færdige AVI videofil skal gemmes.

DVD til AVI

Klik på knappen i nederste højre hjørne for at rippe din DVD film til AVI video.

Most read

Load more