Downloads

Downloads - Ripper - Leawo DVD Ripper 4.6Kategori: Ripper
Vores vurdering:
Version: 4.6
Tilføjet: 7 april, 2012
Opdateret: 28 november, 2012
Størrelse: 8.58 MB
Producent: Leawo DVD Ripper
Type: Trialware

Leawo DVD Ripper

Med Leawo DVD Ripper kan du rippe og kopiere alle slags DVD film til din harddisk i et videoformat som AVI, MPEG, MP4, MOV, 3GP, WMV. Du kan også udtrække lydsporet fra en DVD til MP3 eller WMA.

En væsentlig fordel ved Leawo DVD Ripper er, at programmet sørger for at den færdige videofil, efter du har rippet en DVD film, besidder den samme høj billede- og lydkvalitet. Der sker ikke kvalitetstab ved konverteringen og alle materiale, inklusiv undertekster, bliver en del af den færdige videofil.

Ved siden af funktionen med at rippe en DVD film til video har Leawo DVD Ripper også en del andre nyttige funktioner. Et modul tillader brugeren at konvertere 2D til 3D film og et andet modul hjælper med at tilføje effekter til den færdige videofil.

Ønsker du at få din DVD film på en af dine multimedia enheder som f. eks iPhone, iPad, iPod, Apple TV, Zune, BlackBerry, Android mobiltelefon eller lignende, så kan du under "Profile" definere hvilken enhed du ønsker at rippe en DVD film. Efter konverteringen kan du kopiere videofilen til din enhed og afspille den uden problemer.

Her er en oversigt over de muligheder Leawo DVD Ripper rummer:

DVD til video i følgende output formater: AVI, MP4, MPEG, WMV, FLV og MKV.

DVD til lyd i følgende output formater: MP3, M4A, AAC, AC3, ASF, AIFF, AMR, MP2, OGG, AU og RA.

DVD til multimedia enheder understøtter følgende: iPhone, iPhone4, iPhone 4S, iPad, iPad 2, iPod Touch, iPod Touch 4, PSP, PS3, Apple TV, Apple TV 2, Zune, Xbox 360, Blackberry, Archos, Creative Zen, Android OS mobiltelefoner.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]