Guides

Download og tilføj undertekster til dine film

Denne guide viser hvordan du på en nem måde tilføjer undertekster til dine film i Windows med et gratis program. Kender du problemet med, at du har downloadet en film fra Internettet eller lånt en DVD-film og når du starter filmen, så viser det sig at underteksterne ikke findes på dansk eller der slet ikke er nogle undertekster – så tager det cirka 1-2 timer at søge efter de rette undertekster og tilføje dem på det tidspunkt er det blevet lidt for sent til at se filmen. Med Sublight kan du finde de ønskede undertekster på få minutter og tilføje dem til din film helt gratis.

Sublight er faktisk en vidunderlig opfindelse, der sparer dig tid og hjælper dig med at søge efter de manglende undertekster til dine film og Sublight downloader dem og tilføjer dem automatisk til din film.

Så snart du har brugt Sublight en gang, så tænker du sikkert hvorfor du tidligere manuelt har søgt efter og downloadet dine undertekster på den langsomme måde.

Sådan bruger du Sublight

Download Sublight og installer programmt i Windows. I løbet af installationen kan du vælge dansk som det hovedsprog som underteksterne skal være på – smart funktion.

I løbet af installationen skal du vælge din foretrukne video-afspiller og hvilke portaler på Internettet som du ønsker at bruge som opslags-database for Sublight – læg mærke til at DivxFinland.org og subdivx.com ikke indeholder danske undertekster.

I sidste trin i installationen vil Sublight spørge om den skal integrere sig med Windows Explorer – så kan du automatisk downloade undertekster via stifinderen – det virker ikke altid med Windows 7.

Efter installationen kan du starte Sublight og du er klar til at finde de undertekster du mangler. Der er to muligheder i Sublight:

Auto Search
Manual Search

Vi starter med at vise Auto Search, der tager informationer fra en eksisterende videofil og leder efter de tilhørende undertekster. Klik på knappen Choose… og klik på Search subtitles.

Med Manual Search kan du skrive titlen på filmen ind i søgefeltet og søge på de informationer du har angivet.

Alt andet lige, så er Auto Search klart at foretrække og medmindre du ikke bliver præsenteret for nogle resultater under Auto Search, så kan du bruge Manual Search som alternativ.

Nogle gange kan du risikere, at den film du søger efter undertekster til kan være så populær og du bliver præsenteret for alt for mange resultater – du kan begrænse antallet af resultater ved at klikke på knappen Filter results og angive nogle yderligere kriterier.

Så snart du har fundet de ønskede undertekster kan du bruge Sublight til at downloade og anvende dine undertekster med det samme. Højre-klik på de ønskede undertekster og vælg Play video with subtitle – har du brugt Auto Search, så kan du automatisk starte din film med underteksterne tilføjet.

Alt i alt, så er Sublight er fantastisk program til afspilning af film med undertekster – enhver film-entusiast bør har Sublight installeret og redaktionen kan varmt anbefale programmet til alle, der ser film på deres PC eller ønsker at brænde en DVD-film med de rette undertekster.

Most read

Load more