Guides

Rip en DVD til harddisken

Det er faktisk meget nemt at rippe en DVD film til computerens harddisk og f. eks gemme den færdige film i AVI, MP4, WMV, MOV eller lignende videoformat. I denne guide vil vi med programmet Leawo DVD Ripper vise hvordan du ripper en DVD film til din harddisk. Leawo DVD Ripper er et professionelt softwareprogram, der på meget kort tid konverterer en DVD til video ved at rippe den til harddisken. Følgende formater understøttes AVI, WMV, MP4, MP3, 3GP, MOV og til følgende enheder iPad, iPad 2, iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, HTC EVO 4G og diverse mobiltelefoner.

Download Leawo DVD Ripper

Trin 1

Indsæt din DVD film i computerens DVD-drev og start Leawo DVD Ripper. Klik på knappen “Load DVD” for at vælge indholdet på DVD mediet du skal til at rippe.

Sådan ripper du en DVD til din harddisk

Trin 2

Nu skal du vælge det videoformat som du ønsker at rippe din DVD film til. Du kan vælge imellem deciderede videoformater eller f. eks en elektronisk enhed du kan afspille filmen på efterfølgende.

Sådan ripper du en DVD til din harddisk

Trin 3

Det er nu tid til at specificere de forskellige indstillinger ved den videofil som du ripper til harddisken. Klikker du på “Settings” ved siden af boksen med “Profile” så kan du indstille codec, videostørrelse, bit rate, aspect ratio, frame rate og meget mere. Ved du ikke så meget om disse indstillinger, så bare undlad dem.

Sådan ripper du en DVD til din harddisk

Trin 4

Nu skal du konvertere og rippe din DVD til video – klik derfor på “Convert” knappen og efter kort tid har du en DVD film på din harddisk.

Sådan ripper du en DVD til din harddisk

Most read

Load more