Guides

Opdater forældede drivere på din PC

I denne lille guide vil vi vise hvordan du med softwareprogrammet DriverScanner på en nem og sikker måde kan få opdateret forældede hardware drivere på din PC. Vi har udvalgt DriverScanner, da programmet er oversat til dansk og faktisk klare opgaven ganske fint. En forudsætning for at have en stabil og hurtig computer er bla. at man som brugere sørger for, løbende, at holde drivere i Windows opdateret med de seneste versioner. Det kan være en alt for stor opgave at gøre manuelt, derfor er der udviklet et væld af programmer til formålet. I denne guide fokuserer vi på DriverScanner.

Efter du har installeret DriverScanner på din computer kan du afvikle den første driverscanning – første gang du starter DriverScanner vil programmet automatisk scanner Windows for forældede drivere og viser dig en oversigt. Oversigten indeholder navnet på den hardware enhed som har en forældet driver tilknyttet, samt den nuværende drivers alder og den nyeste drivers version.

Guide til DriverScanner

Du kan enten vælge at hente alle driveropdateringer med det samme eller du kan hente hver hardware driver individuelt. Først downloader DriverScanner driveren til computeren og installerer den dernæst i Windows.

Guide til DriverScanner

Efter en genstart er driveren operationel i Windows og du får langt mere ud af den pågældende hardware enhed end førhen.

Most read

Load more