Downloads

Downloads - Drivers - DriverScannerKategori: Drivers
Vores vurdering:
Tilføjet: 9 december, 2011
Opdateret: 15 maj, 2017
Størrelse: 6.68 MB
Producent: DriverScanner
Type: Trialware

DriverScanner

Dansk-oversatte DriverScanner finder alle forældede drivere på din computer og opdaterer til de allernyeste versioner, så din computers hardware enheder kan yde 100%.

Problemer med hardware enheder som ikke fungerer eller skaber konflikter i Windows skyldes i mange tilfælde, at de installerede drivere er for gamle eller simpelthen fejlagtige. Dette problem løser DriverScanner.

DriverScanner, som er oversat til dansk, scanner alle hardware enheder i din computer og viser hvilke, der er har forældede drivere tilknyttet.

Med ét enkelt klik kan DriverScanner downloade, installere og opdatere alle drivere i Windows. DriverScanner er klart et af de bedste programmer til opdatering af drivere.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]