Guides

Hvordan kopierer man en DVD film til iPod Video (MP4)?

Hvis du er den lykkelige indehaver af en iPod med skærm og mulighed for afspilning af video, så har du sikkert også overvejet hvordan du skal få hele din DVD film samling smidt over på bæstet på den nemmeste måde. Til formålet vil vi i denne guide bruge programmet Leawo DVD Ripper, der er en af de bedste programmer til at rippe DVD film til et stort udvalg af forskellige videoformater og enheder som iPod Nano, iPod Classic og iPod Touch.

Start med at indlæse din DVD film i Leawo DVD Ripper. Sæt DVD mediet i dit DVD-drev og klik på knappen “Load DVD” i programmet. Nu bliver alt indhold på filmen listet i hovedvinduet i programmet, så du frit kan vælge hele filmen eller blot udvalgte dele af den.

ipod til dvd

Eftersom vi ønsker at kopiere den rippede film til vores iPod, så skal vi have indstillet output formatet til at være korrekt. Klik på “Profile” og via den følgende liste skal du vælge “iPod” og eventuelt den opløsning du matcher dit behov.

ipod til dvd

Til højre for “Profil” knappen som du klikkede på i sidste trin er et lille ikon, der leder dig hen til de avancerede indstillinger. De er ikke påkrævet, men ønsker du mere kontrol over den færdige film til din iPod, så er det her du skal kigge.

ipod til dvd

Inden du går i gang med at rippe din DVD film til iPod, så bør du tjekke om du er tilfreds med alle indstillinger. Vær f. eks opmærksom på om du har valgt danske undertekster til din film via “ABC” knappen og hvilket lydspor filmen har. Er alt tilfredsstillende, så kan du klikke på den store knap i nederste højre hjørne og din DVD film er snart klar til din iPod.

Most read

Load more