Guides

Fra sløv PC til hurtig PC

Er din computer begyndt at køre langsomt? Tager opstart af programmer som Microsoft Office sin tid? Lagger din computer spil og er Internet Explorer lang tid om at loade web sider? Så er sandsynligheden for at dit system er overbelastet overhængende. Alt information om programmer registreres i Windows’ registreringsdatabase – her tilføjes referencer til filer, genveje, drivere, hjælpefiler, system services og lign. Efter en tid bliver informationen i registreringsdatabasen så omfattende, at det trækker voldsomt på hukommelsen i Windows at køre selv de simpleste programmer. Resultatet er, at du oplever en langsom og ustabil computer.

Løsningen på problemet er, at rydde op i registreringsdatasen og optimere den måde ressourcerne i Windows anvendes på. Med Registry Victor kan du på kort tid rense ud i overflødige filer og referencer i registreringsdatabasen, samt optimere dit system fra sløv PC til hurtig PC.

Ryd op i registreringsdatabasen

Registry Victor er hurtigt installeret og du kan benytte næsten alle programmets funktioner i prøveperioden. Det første du bør gøre er, at scanne dit system for fejl og udbedre dem.

  1. Under venstre menu “Scan & Clean” skal du klikke på Registry Cleaner. Du har nu mulighed for at foretage en fuldstændig scanning af dit system. Klik blot på “Scan Now” og Registry Victor finder alle de fejl, der gør det PC sløv.
  2. Under Total Errors Found viser Registry Victor hvor mange fejl dit system lider af og nedenunder kan du læse mere om hver enkel fejl. Klik på knappen “FIX & Continue” for at rette alle fejlene.

Optimer dit system

  1. Næste punkt er en optimering af hele dit system. Vælg venstre menupunkt “Optimize PC“.
  2. Her bliver du præsenteret for 4 funktioner, der hver især optimere en del af dit system. Vi anbefaler, at du starter vælger “One-Clik Optimize“, der sørger for en generel optimering af Windows. Du får nu mulighed for at tilpasse optimeringen til netop din computer.

Most read

Load more