Guides

Bedre hastighed på din PC

Der findes flere måder at få en bedre hastighed på ens PC og det nemmeste er selvfølgelig at købe nyt ekstraudstyr såsom RAM-hukommelse eller en hurtigere CPU. Men det koster jo en del penge og så skal det installeres manuelt. Vi vil vise en alternativ måde at få en bedre hastighed på din PC. PC Tools har lanceret et program på dansk som hedder Registry Mechanic og formålet med Registry Mechanic er, at få ryddet grundigt op på din PC og gjort den hurtig igen. Allerede efter kort tid vil de fleste PC-brugere opleve at hastigheden falder en del og det kan mærkes både i Windows, programmer og i spil.

En af hovedårsagerne til at en PC kan miste pusten efter noget tids brug er, at alle de programmer som bliver installeret efterlader en mængde småfiler i registreringsdatabasen og i systemfilerne i Windows. Hele din PC kan derfor virke langsom.

Med programmet Registry Mechanic kan du rydde op på din PC, optimere dit system og tune alle funktionerne i Windows, så en bedre hastighed opnås.

Sådan bruger du Registry Mechanic

Download Registry Mechanic og installer programmet i Windows.

Lige inden afslutningen på installationen tilbyder Registry Mechanic at downloade de nyeste opdateringer og checke hele din PC for fejl.

Registry Mechanic starter med at scanne dit system for fejl i alle de områder af Windows, hvor hastigheden kan forbedres.

Når Registry Mechanic har scannet din PC og fundet alle fejl, så bliver de præsenteret i et overskueligt vindue. Fejlene er listet efter vigtighed – fra lav prioritet til høj prioritet. Fejl med høj prioritet er det afgørende at få rettet hurtigst muligt. Klik på Reparér for at komme videre.

Da Registry Mechanic er tilgængelig i en prøveversion, så spørger programmet om du vil købe ubegrænset adgang i 12 måneder – men du kan også bare prøve Registry Mechanic gratis, så klik Fortsæt for at komme videre.

Andre funktioner i Registry Mechanic

Du kommer nu til hovedvinduet i Registry Mechanic, hvor du har adgang til følgende funktioner:

Rens din Registry
Tuneup dine services
Rens dine disks
Defragmentér din Registry
Optimér dit system
Ryd dine filer

Prøv at klikke på Rens dine disks og Registry Mechanic giver dig mulighed for at rydde op i alle unødvendige filer som ligger og flyder på din PC. Du kan rydde op i alle områder på din PC og i toppen kan du vælge hele Windows, Browsers, Plugins, Custom emner eller Ledig plads. Klik på ikonet Windows og klik på Rens i nederste højre hjørne.

Nu renser Registry Mechanic omhyggeligt din PC for overflødige filer som kan nedsætte hastigheden og forårsage fejl eller problemer. Alle unødvendige filer bliver sikkert slettet og skaber derfor ikke problemer i dit system længere.

Prøv selv de andre funktioner i Registry Mechanic, der gør alt fra at rydde op på din PC, optimerer systemet og sørger for en komplet tune-up af alle funktioner i Windows – og se om du kan få glæde af programmet.

Download Registry Mechanic

Most read

Load more