Guides

DVD til XviD

Har du en spændende DVD film som du gerne vil kopiere til din harddisk og gemme den i XviD videoformatet? Så anbefaler vi i denne lille guide, at du bruger Leawo DVD Ripper til at kopiere din DVD til XviD. Leawo DVD Ripper kan konvertere DVD film til mange forskellige videoformater som XviD, DivX, MKV, WMV, AVI, MP4 – samt til bærbare enheder som iPad, iPhone, Apple TV, mobiltelefon, PS3, PSP, Tablet PC, Android mobiler og mange flere.

Efter installationen af Leawo DVD Ripper skal du blot åbne programmet og indlæse din DVD film i DVD-drevet. Klik på knappen med en DVD skive og et lille “+” tegn i menulinjen. Vælg filmen i dit DVD-drev. Nu bliver alt indhold fra filmen listet i hovedvinduet og du kan foretage justeringer som du ønsker – vi gennemgår de vigtigste her:

Start med at klikke på “Profile” for at angive det output format, XviD, som du ønsker videofilen skal have. Du kan enten finde “XviD” under “Common Video” eller bruge den lille søgeboks og indtaste “xvid”.

Under “Video Quality” kan du indstille kvaliteten på selve filmen. Det er en fordel at vælge “High”. Det samme gør sig gældende under “Audio”, hvor der er tale om lydsporets kvalitet.

I boksen “Subtitle” står der som udgangspunkt “No Subtitle”. Klik på boksen og vælg f. eks “Dansk”, hvis du ønsker danske undertekster på din XviD videofil.

“Output” angiver hvor på harddisken den færdige XviD videofil bliver gemt. Når du er tilfreds kan du klikke på knappen yderst til højre og din DVD film bliver konverteret til XviD.

DVD til XviD

Most read

Load more