Guides

DVD til MKV

Hvis du har behov for at rippe en DVD til videoformatet MKV (Matroska), eller et andet videoformat, så anbefaler vi at du bruger et program fra denne lille guide. Vi har udvalgt programmet Leawo DVD Ripper til formålet, da vi mener at det nok er den nemmeste softwareløsning til at rippe DVD til MKV.

Leawo DVD Ripper ripper og konverterer DVD film til mange forskellige videoformater, herunder MKV, men den største fordel ved programmet er at den oprindelige videokvalitet bevares i MKV videofilen. Leawo DVD Ripper tillader også at konvertere 2D DVD til 3D videoer i MKV videoformatet, hvis du har et fjernsyn som understøtter 3D kvaliteten.

Sådan ripper du DVD til MKV

Download Leawo DVD Ripper. Installér programmet på din computer og start det op i Windows. Indsæt den DVD film du ønsker at rippe til MKV og klik på ikonet “Load DVD” i programmet. Du kan nu importere hele DVD filmen eller blot dele af den til Leawo DVD Ripper.

DVD til MKV

Du skal nu vælge MKV som ouput videoformat i programmet. Via drop-down menuen “Profile” kan du vælge”MKV”.

DVD til MKV

Hvis du klikker på det lille ikon med værktøjerne længst til højre for “Profile”, så kan du indstille codec, bit rate, videoopløsning, aspect ratio, frame rate og meget mere ved den færdige MKV videofil.

Når du er klar til at konvertere DVD til MKV, så klik da på knappen “Convert” og Leawo DVD Ripper påbegynder processen med at rippe din DVD film til MKV.

DVD til MKV

Efter du har rippet din DVD til MKV kan du brænde din MKV videofilm til en tom DVD eller dele DVD filmen med andre brugere via Internettet.

Most read

Load more