Guides

Brænd hurtigt en video til DVD med ConvertXtoDVD

Brænd hurtigt din egen DVD med et program, der er på dansk. Som navnet antyder, så er programmet ConvertXtoDVD et velegnet program til at brænde WMV videoformatet til et blankt DVD-medie. Faktisk er ConvertXtoDVD noget nær det perfekte program til at brænde alle slags videoformater til DVD.

I vores lille guide vil vi vise hvordan du nemt kan brænde en WMV (eller hvilken som helst andet videoformat) til en DVD på få minutter – blot følg trinene i vores guide.

Om ConvertXtoDVD

ConvertXtoDVD understøtter alle de kendte videoformater som AVI, DivX, XviD, MOV, MKV, FLV, MPG, WMV, RM osv. Så har du videoer liggende på din harddisk i de nævnte formater, så kan du hurtigt brænde dem til en DVD med ConvertXtoDVD.

Derudover er ConvertXtoDVD et førsteklasses program og lader dig lave grafiske menuer til din færdige DVD-film. Du kan også arrangerer videofilmene på din DVD med ConvertXtoDVD, så de vises i en bestemt rækkefølge eller i afsnit. Mulighederne er mange.

WMV video til DVD

Men for at vende tilbage til formålet med vores lille guiden, nemlig WMV til DVD. For at vise mulighederne med ConvertXtoDVD har jeg downloadet en lille film i WMV videoformatet – den vil jeg nu konvertere/brænde til et blank DVD-medie.

  1. Download ConvertXtoDVD og installer programmet. I løbet af installationen er det vigtigt at vælge det korrekte videoformat til din DVD-afspiller og TV. Eftersom du, sikkert, bor i Europa, så er det PAL-standarden som gælder. Vælg derfor:
  2. PAL (Europe…)

  3. Start ConvertXtoDVD op og du vil blive mødt af et rimeligt enkelt interface. For at komme i gang kan du enten klikke på den lille “+” knap til højre i program-vinduet, vælge Fil -> Nyt Projekt eller blot bruge genvejstasten Ctrl + N.
  4. Efter du har valgt et nyt projekt skal du finde den videofil som du vil brænde til en DVD. I mit tilfælde er det den sjove Heineken reklamer, som kører på alle TV-kanaler for tiden. Du kender den sikkert godt med de hysteriske kvinder som hujer over deres tøjgarderobe, men bliver overdøvet af nogle hyperventilerende mænd som har en garderobe fyldt med kolde Heineken – ret underholdende. Men tilbage til ConvertXtoDVD. Vælg dit videoklip eller videofil og klik på Åbn.
  5. Nu loader ConvertXtoDVD videofilen ind i programvinduet og en masse information bliver listet. Du kan f. eks ændre navnet på din kommende DVD-film. Klik en enkel gang på navnet “My DVD” og skriv din titel. Jeg kalder min DVD for “Heineken Reklame“.
  6. Du kan også foretage en masse andre indstillinger til din DVD-film, men jeg har valgt at holden guiden enkel og ønsker nu at brænde mit projekt til et blankt DVD-medie. Klik derfor på Konverter.
  7. Nu gør ConvertXtoDVD din videofil klar til at blive brændt og alt efter hvor stor videofilen er, så det fra 5 sek. til 30 sek.
  8. ConvertXtoDVD popper op med et vindue som hedder Brænd DVD og beder dig vælge det drev, hvor din blanke DVD befinder sig. Klik på Brænd, når du er klar til at skabe din egen nye DVD-film.

Most read

Load more