Downloads

Downloads - Konverter - ConvertXtoDVD 5Kategori: Konverter
Vores vurdering:
Version: 5
Tilføjet: 5 september, 2008
Opdateret: 31 januar, 2013
Størrelse: 7.90 MB
Producent: ConvertXtoDVD.dk

ConvertXtoDVD

ConvertXtoDVD er en video konverter, der konverterer og brænder dine video filer til DVD. Du kan skabe en backup eller lave din helt egen DVD med menuer og kapitler, så du kan afspille den via din DVD afspiller.

Med ConvertXtoDVD kan du konvertere de mest populære video formater. AVI til DVD (MPEG, MPEG-4, MP4, VOB, WMV og DV til DVD). ConvertXtoDVD behøver ikke eksterne codecs for at konvertere til DVD, det bruger sit eget AVI codec.

Laver du din egen DVD, så kan du samle flere AVI filer til en fil/film. Sætte undertekster på, opsætte menuer og kapitler, samt vælge en titel til din DVD. ConvertXtoDVD er velegnet til at brænde video til DVD og understøtter alle typer af videoformater til DVD.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]