Downloads

Wise Memory Optimizer

Dette freeware program hjælper dig med at frigøre og optimere den fysiske hukommelse på din computer ved hurtigt at nedlukke de programmer og services som ikke længere er aktive – resultatet er en langt bedre udnyttelse af computeren RAM i Microsoft Windows.Wise Memory Optimizer er enkelt opbygget og viser alt den fysiske hukommelse din computer har i overskueligt diagram, så du kan se hvor meget hukommelse du anvender og hvor meget der er ledigt. Via en stor grøn knap kan du optimere hukommelsen løbende. Der er ligeledes en række indstillinger du kan justere på alt efter behov.

Som udgangspunkt kan du selv vælge at optimere din hukommelse så snart din computer virker langsom eller du føler at nogle programmer optager alt for meget hukommelse. Men i stedet for selv at gøre det manuelt, så kan du indstille Wise Memory Optimizer til at klare optimeringen når niveauet af ledig hukommelse når et kritisk lavt niveau.

På den måde er du fri for at gøre det selv og, vigtigst af alt, du når slet ikke at opleve de negative følger som er resultatet af at næsten ingen ledig hukommelse til rådighed i Microsoft Windows.

Most read

Load more