Downloads

HotSpot Shield VPN

HotSpot Shield er en VPN-løsning som etablerer et offentligt virtuelt netværk mellem din computer og de krypterede servere som applikationen anvender. På den måde sikres din datatrafik imod overvågning og misbrug.

Antal af IP-adresser: 50.000
Antal af servere: 2500
Antal af serverlokaliteter: 26
Pris: $2.99/pr. Måned (77% rabat) for en 3-årig plan

HotSpot Shield er et produkt, som har haft nogle opture og nedture med hensyn til vores redigeringsdækning. Tilbage i 2016 fik de en del positiv presseomtale, baseret på grundlæggeren David Gorodyanskys kommentarer om beskyttelse af privatsfære for brugere.

I 2017 beskyldte en privatsfæregruppe så firmaet for at udspionere brugertrafik, en anklage som firmaet blankt benægtede. Endelig, dette år, afdækkede ZDNet en sprække i firmaets software, som stillede brugere til skue. Heldigvis blev dette øjeblikkeligt ordnet.

Vurdering af HotSpot Shield VPN

Så, hvad skal vi stille op med HotSpot Shield? Rent ud sagt, så foranledigede uoverensstemmelsen os til at droppe dem fra vores portal for en tid. Men de henvendte sig til os, argumenterede kraftigt for deres fortsatte optagethed af privatsfære og vi besluttede at give en ny chance.

Her er de gode nyheder. De tilbyder en af de bedste garantier for pengetilbagebetaling, som vi har set for VPN serviceydelser, hele 45 dage. De supporter alle versioner af Windows frem til Windows 10, Mac, iOS og Android, sammen med plugins til Chrome og Firefox. De supporter også routers og media players (men ikke Linux). Og som en bonus har de en kill switch forbindelsesfunktion.

Firmaet supporter ikke P2P, eller BitTorrent – og de supporter heller ikke OpenVPN. Enhver anden sælger gør, men HotSpot Shield begrænser sin protokolsupport til L2TP/IPSec og noget, de kalder Hydra, en udvidelse af transportprotokollen.

Alt i alt gjorde firmaet indtryk på os med deres opmærksomhed på privatsfære. De har udsendt en privatsfærekanariefugl. De sagde også til os, ”Vi har indbygget malware-, phishing- og spambeskyttelse. Vores forpligtelse over for vores brugere er, at HotSpot Shield aldrig vil lagre, logge, eller dele din virkelige IP-adresse”.

Læs mere om HotSpot Shield VPN

Most read

Load more