Downloads

StrongVPN

StrongVPN er en VPN-tjeneste som krypterer din datatrafik og som især er velegnet til at tilgå streamingtjenester som Netflix og Hulu.

Antal af IP-adresser: 59.500
Antal af servere på verdensplan: 689
Antal af serverlokaliteter på verdensplan: 70
Prisstruktur: $ 5.83/pr. Måned (42% rabat) for en 1-års plan

StrongVPN brager ind på vores favoritlister med en fremragende brugerflade og fornuftig prisstruktur. Som det er tilfældet med vores andre favoritter, har StrongVPN en stram no-logging politik – din data bliver krypteret og ikke delt med tredjepart.

Hvad kan StrongVPN?

Eftersom en VPN har til opgave at beskytte din privatsfære på alle tidspunkter, så er det et sted, hvor de kompetente VPN-leverandører kan skaffe sig points og virkelig gør en forskel – én ting er, at man kan se udenlandsk TV som f.eks. Netflix med sin VPN, men hvis din datatrafik og online anonymitet reelt ikke er sikret, så er din VPN tæt på ligegyldig. StrongVPN opfylder alle de vigtigste parametre og giver dig ubegrænset adgang til alt online indhold, samtidigt med at din identitet er 100% krypteret og beskyttet.

StrongVPN tilegner sig også stor hæder for sin store database af IP-adresser, som også hjælper med at beskytte din anonymitet. Firmaet bag har en solid samling af servere og verdensomspændende lokaliteter. Og har du f.eks. behov for en dedikeret IP, kan du få en fra firmaet, du skal blot kontakte deres support for at få hjælp til at installere den. God og hjælpsom kundeservice.

En af StrongVPNs største styrker er firmaets netværk. De ejer og betjener hele deres netværksinfrastruktur, hvad der betyder, at de ikke har nogen udefra, dikterede begrænsninger på båndbredde eller restriktioner på den form for datatrafik, som er tilladt på netværket. Dette giver dig tryghed i at du vil være i stand til at gennemføre dit arbejde uden begrænsninger.

Prisen på et abonnement

StrongVPNs månedlige pris på $10 er i midten, men deres årlige pris på $69.99 er blandt de laveste af den VPN-tjenester som vi har anmeldt her på Codecs.dk – læs mere om StrongVPN hos VPNexperten.

Download StrongVPN

Most read

Load more