Downloads

WinZip

WinZip er nok det mest populære fil-komprimerings program gennem tiden. I WinZip er designet og funktionalitet i top og du kan komprimere alle typer af data med programmet.Som udgangspunkt komprimerer WinZip data til formaterne IP, LHA og ZIPX. Hvis du er usikker på hvilket format, der passer bedst til f. eks din musiksamling eller mappe med excel dokumenter så lad WinZip ved de mest effektive komprimeringsmetode for dig. Det er nemt at lade WinZip klare opgaven og du kan også bede WinZip om at skabe selv-udpakkende filer, der er velegnet til modtager som ikke nødvendigvis har WinZip installeret på deres computer.

WinZip kan håndtere alle komprimerings-standarder på markedet og er både hurtig og effektiv til nedpakke/udpakke små og store filer i alle slags formater. Programmet er især velegnet til zippe mindre filer og så beskytte dem med en høj grad af kryptering og kodeord, så man sikkert kan sende indholdet via e-mail eller MSN.

Hvorfor skal jeg bruge WinZip?

– WinZip kan komprimere og nedpakke data på din harddisk, så du sparer plads og samtidigt har du en backup af din data.

– Sender du ofte dokumenter, regneark, billeder, film eller musik via e-mail, så kan du komprimere disse filer og dermed nemmere og hurtigere sende filerne.

– Har du mange forskellige filer liggende, så kan du komprimere dem til ét ZIP-arkiv og have dem gemt samlet.

WinZip kan åbne og udpakke data fra følgende filtyper: ZIP, ZIPX, RAR, 7Z, BZ2, LHA, LZH, CAB, ISO, IMG, TAR, GZIP, TZ, Z, UU, UUE, XXE, B64, MIM, BHX, HQX osv.

Most read

Load more