Downloads

Videora iPod Converter

Videora iPod Converter er et gratis program til at konvertere videofiler, YouTube videoklip, videofilm og DVD film til din Apple iPod. Videora iPod Converter er meget populært værktøj til at overføre film fra PC til iPod.Videora iPod Converter kan konvertere alle typer videofiler (AVI, DivX, XviD, FLV, x264, VOB, MKV, MPEG, DVD, YouTube og mange flere) til det passende iPod format MPEG-4 og H.264. Videora iPod Converter er noget nær det ultimative værktøj til din iPod, når det drejer sig om konvertering af filer du så kan afspille på din iPod.

Videora iPod Converter er gearet til både begyndere og erfarne brugere, da du simpelthen kan indstille hvor avanceret den grafiske brugerflade skal være.

Er du begynder, så kan du indstille Videora iPod Converter til at guide dig igennem hvert enkelt skridt i konverterings-processen.

Er du erfaren, så kan du skippe alle de indledende øvelser og gode tips, og kaste dig direkte ud i selve konverteringen.

Den indbyggede Internet Explorer leder dig direkte til YouTube hvor du nemt kan søge på alle YouTube videoerne og downloade videoklip uden at skifte mellem et browser vindue og Videora iPod Converter.

Det går også relativt hurtigt at konvertere Flash Video (FLV) filer fra YouTube til andre formater – cirka 1 minuts FLV video tager cirka 2 minutter at konvertere.

Ulempen ved Videora iPod Converter er, at programmet er understøtter af en hel del reklameblokke. De optræder heldigvis kun som banner-reklamer og der er intet adware eller spyware i Videora iPod Converter.

Et lille irritations moment er også at Videora iPod Converter altid åbner iTunes hver gang en videofil er konverteret, det kan godt blive ret træls i længden.

Men når det så er sagt, så er Videora iPod Converter en klar favorit hos redaktionen. Alene det faktum, at du kan smide stortset alle videoformater efter Videora iPod Converter og konvertere dem til iPod er formidabelt. Vi kan varmt anbefale Videora iPod Converter til vores brugere!

Most read

Load more