Downloads

Nexus Radio

Nexus Radio er en gratis Internet radio til brugere, der ønsker at optage og gemme deres favorit radio musik på computeren i f.eks MP3.Med Nexus Radio kan du tune ind på over 6000 radio stationer og du får indholdet leveret lige i ørene. Du kan søge igennem en rigt udvalg af radio stationer, der spiller alt fra julemusik, pop, rock, klassisk, hip hop, trance, dance, techno, industrial, electro, folkemusik til eksperimenterende og alternativ musik.

Nexus Radio kan styres via en interaktiv brugerguide, der simpelthen gør det meget nemmere for dig at lære programmet at kende. Brugerguiden opdaterer dagligt indholdet på Nexus Radio, så det eneste du behøver at bekymre dig om er at finde en spændende radio station, og så ellers bare arbejde eller slappe af til musikken.

Det smarte ved Nexus Radio er, at du kan få programmet til at optage dit favorit show eller musiknumre automatisk i en slags TiVo-stil. Den musik eller det radio indhold du optager, bliver så gemt på din harddisk og du kan senere afspille det manuelt via WinAmp eller Windows Media Player.

Alle filer bliver gemt i MP3 formatet og bliver automatisk udstyret med navn og ID3 Tag information. ID3 Tag information er, detaljeret information om en bestemt MP3 musik fil: kunstner, album, nav på sang, udgivelsesdato og meget mere.

Most read

Load more