Downloads

Leawo AVCHD Converter

Konvertér AVCHD videoer til andre videoformater og til 3D videoer med programmet Leawo AVCHD Converter.Leawo AVCHD Converter er udviklet til at konvertere AVCDH video til videoformater som AVI, MP4, WMV, MPG, MOV, FLV, RMVB, etc. De betyder, at du f. eks kan indstille programmet til at konvertere en video i AVCHD til videofiler eller til din iPhone, iPod, iPad, Apple TV, PSP, PS3, Wii, mobiltelefon osv.

Inden selve konverteringen kan Leawo AVCHD Converter hjælpe dig med indstillinger i længden af videoen, skifte aspect ratio til 4:3 eller 16:9, tilføje billeder eller vandmærker, justere på farveskemaet, redigere video bit rate og frame rate, samt meget mere. Har du brug for at konvertere AVCHD videoer, så er Leawo AVCHD Converter velegnet til formålet.

AVCHD (Advanced Video Coding High Definition) er et filformat, der bliver anvendt til at optage digital film med. Formatet er udviklet af Sony og Panasonic og blev for første gang introduceret i 2006. Nu er AVCDH standard videoformat i langt de fleste digitale kamera.

Til komprimering af video anvender AVCDH MPEG-4 AVC/H.264 standarden og understøtter bla. HD, steroeskopisk 3D videoopløsning. Ved komprimering af lyd understøttes både Dolby AC-3 (Dolby Digital) og PCM audio. Steroe og surround (5.1) understøttes ligeledes.

Most read

Load more