Downloads

FrostWire

Download alle typer af musik og film til din computer med det populære program FrostWire, der er freeware og gratis at bruge.Med FrostWire kan du søge, finde, downloade og dele filer via den 2 populære netværk Gnutella og Bittorrent. Du kan bla. downloade musikfiler og videofiler som du ønsker til din computer – brugerfladen er meget intuitiv og nem at anvende. Du kan med fordel læse vores guide til Download af musik og film med FrostWire.

Eftersom FrostWire er baseret på den kildekode som LimeWire Pro benytter sig af, slår du to fluer med et smæk. For det første undgår du at investere i en betalingsversion af LimeWire, men kan bruge de samme funktioner fra LimeWire i FrostWire.

– For det andet, så slipper du at blive bombaderet af de indbyggede reklameblokke som LimeWire indeholder.

– FrostWire indeholder en media afspiller som du kan afspille simple MP3 lydfiler og MPG videofiler med.

Vi bemærkede også at FrostWire gerne vil have at du installerer en “ASK toolbar” sammen med Fprogrammet. Det er dog ikke noget problem at fravælge denne toolbar i løbet af installationsprocessen. FrostWire er en udbygning af den populære LimeWire Pro Gnutella/Bitorrent klient. Formålet med udviklingen af FrostWire er, at bibeholde den frihed og de funktioner som LimeWire har overført til deres betalingsudgave af LimeWire.

Most read

Load more