Downloads

DVDFab DVD Copy

DVDFab DVD Copy er fint software program til backup og kopiering af DVD film til både blanke DVD skiver eller til harddisken. DVDFab DVD Copy er yderst nemt og ligetil at bruge, og det er også relativt hurtigt til at foretage backup.DVDFab DVD Copy bryster sig af at kunne foretage backup eller kopiering med kun 1 klik – det er faktisk ikke helt hen i skoven. Som udgangspunkt er DVDFab DVD Copy konfigureret således, så du kun behøver at vælge hvilket drev, der indeholder din DVD film og dernæst hvor du vil foretage backup/kopieringen til.

Klik herefter Start, og DVDFab DVD Copy vil tage en sikker backup af dine DVD film. Er man lidt mere hardcore bruger, så er der adgang til de bagvedliggende indstilligner fra menuen, og det er muligt at justere på en hel del parametre.

Med DVDFab DVD Copy kan du foretage almindelig kopiering af en DVD film til harddisken, en komplet kopiering af en DVD film med strukturen og alt materiale bevaret, en split backup hvor en DVD-9 film deles op til at være på 2 DVD-5 skiver, og en “Customize” funktion hvor brugeren selv kan definere indholdet og opsætningen af en backup DVD.

Most read

Load more