Downloads

Cabos

Cabos er et freeware program til deling af filer over P2P netværk. Med Cabos kan du søge efter det nyeste musik og individuelle sange – med P2P-teknologien kan du downloade den fundne musik via Gnutella netværket.Klienten Cabos er udviklet på den populære LimeWire platform, men er har ikke lige så mange funktioner som LimeWire. Den enkle brugerflade vil tiltale mange brugere, da det er nemt og overskueligt at foretage søgninger og efterfølgende downloade musikken.

Cabos viser en søgelinje og her taster bruger nogle søgeord ind, f. eks “Johnny Cash” og klikker Enter. I højre side lister Cabos så alle de lydfiler som matcher brugerens søgning. Alle resultater er delt op i filnavn, kunstner, album, størrelse på filen, bit-rate, sangens længde og hvor mange kilder der er (jo flere kilder, jo hurtigere kan sangen downloades).

Eftersom Cabos opretter forbindelse til og søger i Gnutella netværket, så vil de fleste brugere opleve at udvalget er stort og næsten alt musik kan lokaliseres. Cabos kan også indstilles til integration med iTunes og det er en smart funktion.

Eneste ulempe ved Cabos er, at programmet ikke er lige så avanceret som andre P2P fildelingsklienter – f. eks søger Cabos udelukkende efter musik og ikke film og andre filer.

Most read

Load more