Downloads

AVI Codec Pack Plus

AVI Codec Pack Plus er samling af codec især velegnet til afspilning af AVI, DivX og XviD videoformater og de fleste andre videoformater som videoklip gemmes i.AVI Codec Pack Plus er en Plus udgave, hvilket betyder at den indeholder en større samling af video codec. Disse codec anvendes til at kode og afkode lyd- og videoformater så man f.eks kan se en film på computeren. Selvom AVI Codec Pack Plus er relativ lille, så er de indeholdte codec tilstrækkelige til at afspille de fleste formater: AVI, DivX, XviD, OGG og mange flere. En smart funktion ved AVI Codec Pack er, at brugeren via installationen selv har mulighed for at vælge præcist hvilke codec der skal installeres og fravælge unødvendige.

Det er vigtigt at bemærke at AVI Codec Pack Lite kan indeholde adware og spyware, der overvåger din Internetvaner, samler privat information om dig og videresender dette til 3.part.

Vi har på redaktionen ikke været i stand til at kortlægge hvilken form for adware der præcist er tale om, men vi opfordrer alle brugere af AVI Codec Pack Lite til grundigt at gennemlæse den medfølgende End User License Agreement (“EULA”).

Der er kommet et nyt avi codec. Hent det her: AVI Codec Pack Lite
3.2

Husk du altid kan finde de bedste codec på Codecs.dk.

Most read

Load more