Downloads

Skype

Skype er et program, der gør det muligt at foretage gratis opkald til alle steder i verdenen.

Skype bruger P2P (peer-to-peer) teknologien til at knytte dig sammen med andre brugere via Internettet.

Via funktionen SkypeOut kan ringe fra din computer til fastenet- eller mobiltelefoner i hele verdenen. Det er også muligt at holde telefon konferencer, samt sikkert at overføre filer til og fra mobile enheder.

Lydkvaliteten i Skype er på mange områder væsentlig bedre end din normale mobiltelefon, og det er faktisk også sikre at bruge Skype til at overføre filer mellem mobile enheder.

Skype understøtter desuden video opkald, så du kan se personen du taler med.

En stor fordel ved Skype er, at det er yderst stabilt. Vi oplevede kun at blive smidt af en telefon konference 1 gang.

Så snart du har installeret Skype kan du begynde at søge efter familie, venner og bekendte.

Det er nemt at tilføje andre kontaktpersoner og du kan også bruge Skype ligesom Microsoft Messenger via et interface, der minder meget om den måde du chatter i MSN.

Du kan foretage opkalde via Skype med en IP-telefon eller et head-set. Du skal blot indtaste nummeret for ringe op til vedkommende. Har du personen som kontakt i Skype skal du klikke på telefon-ikonet og så ringer Skype op.

Ønsker du at afholde et forretningsmøde med kontakter fra et andet kontinent, kan Skype med fordel benyttes. Du kan afholde telefon konference med op til 9 personer.

Det vi bedst kan lide ved Skype er selvfølgelig det faktum at de fleste funktioner er gratis. Det er desuden super-nemt at komme igang og kræver meget lidt forudgående kendskab til IP-telefoni.

Most read

Load more