Nyheder

Sådan afspiller du DVD i Windows 8

Som udgangspunkt er det ikke muligt at afspille DVD film direkte i Microsofts nye styresystem, Windows 8. Det er mange computerbrugere trætte af, men heldigvis kan problemet løses relativt hurtigt. Det er ret skuffende, at Microsoft har valgt ikke at lade Windows Media Center være en del af Windows 8. Det er fraværet af netop dette program, der gør det umuligt at afspille DVD og Blu-ray film under Windows 8.

Den eneste måde du kan få Windows Media Center tilbage i Windows 8 er at købe det som app. Heldigvis kan du på kort tid installere et gratis alternativ til Windows Media Center, der lader dig afspille DVD og Blu-ray direkte i Windows 8.

Det er ikke til at komme udenom VLC Media Player. Programmet er elsket af millioner af computerbrugere verden over og med god grund. VLC Media Player kan afspille næsten alle tænkelige filformater indenfor film, video, musik og lyd. Derudover er programmet velegnet til afspilning af CD, DVD og Blu-ray.

Download VLC Media Player

Endnu et gratisprogram, der erstatter Windows Media Center og gør det nemt at afspille film, videoer og musik under Windows 8. Fraværet af avancerede funktioner, som f. eks i VLC Media Player, gør at Media Player Classic Home Cinema bruges af en anelse færre computerbrugere. Ikke desto mindre en god løsning på problemet med manglende afspilning af DVD i Windows 8.

Download Media Player Classic Home Cinema

Most read

Load more