Downloads

Downloads - Video Afspillere - VLC (VideoLAN Client)Kategori: Video Afspillere
Vores vurdering:
Tilføjet: 5 september, 2008
Opdateret: 22 januar, 2018
Størrelse: 20.98 MB
Producent: VideoLAN
Type: Freeware
Wikipedia: Link

VLC (VideoLAN Client)

Afspil alle typer af video og musik med VLC (VideoLAN Client), der er en rigtig super multimedia afspiller.

VLC (VideoLAN Client) er velegnet til afspilning af DivX, AVI, MPG, MKV, WMV, XviD, ISO, MP4, MP4 og næsten alle de kendte lyd- og videoformater.

VLC (VideoLAN Client) afspiller nemt og overskueligt alle kendte lyd- og videoformater - MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, mp3, Ogg, OGM, MOV, WMA, WMV og mange flere multimedia formater. Derudover er VLC (VideoLAN Client) velegnet til afspilning af DVD og CD medier, og stort set alt slags multimediafiler.

Hvis du har en 64-bit computer, så skal du anvende dette link til download af VLC (VideoLAN Client) i 64-bit versionen.

Forfatter: Christopher Hammer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende nyheder direkte på din mail.


Dit Navn

Din EmailNyhedsmail

Om Codecs.dk:

Codecs.dk

Codecs.dk er et multimedia site med software, nyheder, guides, apps til Windows styresystemet. Da Codecs.dk blev lanceret i 2006 var sites omdrejningspunkt download af audio og video codecs, der er påkrævet for at afspille DivX, AVI, MPG, MKV, MOV, MP4, MP3, WMA og diverse multimediafiler. Siden er Codecs.dk blevet udvidet til et decideret multimedia site med nyheder fra IT-verden, guides til multimedia software og apps til smartphone (Android, BlackBerry, Windows Phone, iPhone) og tablet computere (iPad). Ambitionen med Codecs.dk er fortsat at anmelde, på dansk, og liste software og programmer i genren multimedia. Det er gratis at downloade alt det software og de apps, der er anmeldt på sitet - der findes også software i genren trialware, der kan testes i en prøveperiode.


Har du spørgsmål eller henvendelser til redaktionen på Codecs.dk, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail på følgende e-mail adresse:


Redaktionen [email protected]