Guides

Video til iPad

Apples iPad er fremragende til at arbejde med og den har også plads til masser af musik og film. Men ikke alle videoformater er kompatible med iPad, da de forskellige versioner af Apples iPad kun understøtter H.264, MPEG-4 i MP4, MOV, M4A videoformaterne. Så ønsker du dine videofilm overført til din iPad, så har du brug at konvertere filerne direkte til iPad HD videoformatet.

Video til iPad

Du skal starte med at tilføje de videofiler til Leawo Video Converter som du ønsker at konvertere til iPad. Det gør du enten ved at klikke på knappen “Add” og hente filerne ind i programmet – eller du kan “trække” videofilerne fra deres mappe og over i Leawo Video Converter.

Så snart videofilerne er listet i Leawo Video Converter kan du se detaljerede oplysninger om videofilen, f. eks længde, størrelse og hvorvidt der er tilføjet 3D-kvalitet til videoen.

Video til iPad

Det næste skridt er at vælge det korrekte output videoformat, så den færdige videofil kan overføres til din iPad. Under listen med videofiler, kan du se et felt kaldet “Profile:”. Klik på pilen som peger nedad.

Du får nu vist alle de videoformater og enheder som Leawo Video Converter kan konvertere videofilerne til. Klik på enheden “iPad” og vælg nu den profil som matcher din iPad – er du i tvivl, så vælg “iPad HD Video(1280×720) (*.mp4)”.

Video til iPad

Har du behov for at redigere i dine videofiler inden de bliver konverteret til iPad, så kan du klikke på “Edit” i menulinjen og foretage de relevante justeringer.

Video til iPad

Du er nu klar til at påbegynde processen med at konvertere videofilerne i iPad. Klik på knappen “Convert” i nederste højre hjørne og Leawo Video Converter starter processen.

Video til iPad

Så snart konverteringen er færdig kan du overføre de konverterede videofiler til iTunes og dernæst synkronisere dem til din iPad.

Most read

Load more