Guides

Upload video til YouTube

Formål: Vi vil med programmet Free YouTube Uploader vise hvor let du kan uploade et hjemmelavet video klip til YouTube. Trin 1

Download Free YouTube Uploader og installer det.

Trin 2

Start programmet. Det første du bliver mødt med er et Member Login til din YouTube konto. Du skal bare skrive dit brugernavn og kodeord ind og klikke på Sign In.

Hvis du ikke allerede har oprettet en konto hos YouTube, så kan du klikke på “Create an account now” nede i højre hjørne af vinduet.

Trin 3

Nu skal du vælge det video klip som du gerne vil uploade til YouTube. Der er nogle begrænsninger som du bliver nødt til at overhold – video klippet må maksimalt være på 10 min. og højest 100 MB i størrelse.

Klik på Browse og find det video klip som du vil uploade. Vi har valgt at uploade “Nappi Nappi Dansen”. Det er en AVI fil på cirka 17 MB.

Under Title skal du angive det navn som din video skal have på YouTube f.eks Nappi Nappi Dansen. I feltet Description kan du skrive lidt om hvad video klippet handler om, så andre brugere har en ide om hvad der venter dem.

Tags er nogle nøgleord, der kan forbindes med dit video klip. Hvis du angiver relevante nøgleord, så er der større chance for at andre brugere finder din video, hvis den indeholder noget som de gerne vil se eller underholdes med.

Under Trim Video kan du klippe dele af din video ud. Klik på Next for at fortsætte.

Trin 4

I dette vindue skal du angive en kategori til dit video klip. Eftersom vores klip er en ret fjollet dans, så vælger vi kategorien Entertainment. Klik på Upload Video.

Trin 5

Programmet begynder nu at uploade dit video klip til YouTube. Det kan tage mellem 1 til 20 minutter afhængig af klippets størrelse og belastningen på YouTubes servere.

Det tager også YouTube et lille stykke tid at opdatere og gøre dit video klip offentligt tilgængeligt på YouTube netværket. Under Public URL kan du se den officielle adresse på dit video klip.

Tillykke, du har nu uploadet dit video klip til YouTube!

Download Free YouTube Uploader

Most read

Load more