Guides

Udnyt KMPlayers fulde potentiale

Antallet af freeware mediaafspillere som kan afspille en lang række multimedia formater er stigende.

GOM, VLC og KMPlayer ligger højt på de fleste computerbrugeres top liste. Men KMPlayer er nok den mindst kendte afspiller af de tre nævnte. Dog anbefaler vi at du kigger nærmere på hvad KMPlayer har at tilbyde.

Via de nyeste opdateringer til KMPlayer, så kan KMPlayer begynde at skille sig ud fra den grå mængde – KMPlayer bruger få ressourcer og kan i høj grad personliggøres. Faktisk så lægger KMPlayer næsten ikke beslag på din computers hukommelse ved afvikling.

KMPlayer understøtter rigtigt mange multimedia formater helt fra de velkendte AVI, MKV, OGG, OGM, 3GP, MPEG, WMV, RealMedia og QuickTime til afspilning af brudte og ufuldstændige filer som VLC også er i stand til.

Men KMPlayer kan også afspille multimedia filer, der allerede er pakket i RAR eller ZIP. Dog har KMPlayer problemer med at afspille RealPlayers nye IVR (.IVR bruges af RealPlayer 11 og senere versioner).

En af KMPlayers største fordele er mulighederne for at skabe hot-keys (genvejstaster til de mest brugte funktioner i KMPlayer). Du kan vælge genvejstaster til stort set alle funktioner i KMPlayer, så det er nemt at skifte numre eller starte applikationer op med få klik på dit keyboard.

Du kan altid højre-klikke et sted i KMPlayer og så får du bragt hovedkontrol panelet frem. Herfra har du adgang til at funktioner og features i KMPlayer. Herfra kan du redigere i lyd og video afspilning og meget mere.

Faktisk så kan KMPlayer betragtes som en seriøs konkurrent til VLC. Primært fordi VLC har et ret kedeligt og intetsigende interface og KMPlayer virkelig brænder igennem med stærke farver og gode muligheder for at skifte skin (grafisk brugerflade).

Har du mod på at prøve en freeware multimedia afspiller, så anbefaler vi at du downloader KMPlayer.

Download KMPlayer

Most read

Load more