Guides

Se AVI film på din PC

Du har sikkert oplevet at downloade en film fra Internettet i .avi formatet og Windows Media Player har sagt “AVI wont open!. Det betyder, at du mangler et codec for at se AVI film på din PC. Vi anbefaler i denne guide, hvilke codec du bør installere for at se AVI film på din PC. Faktisk er der to løsninger på problemet med at se AVI på din PC. Du kan enten installere et decideret video codec, der understøtter afspilning af AVI film. Alternativt, kan du installere en video player, der har alle de relevante video coded integreret – de fleste brugere vælger den sidste løsning.

For at se AVI film på din PC anbefaler vi at du installere et af de følgende video codec:

FFDShow MPEG-4 Video Decoder

FFDShow MPEG-4 Video Decoder er klart den bedste løsning, når du vil se AVI film på din PC. Her får du det bedste og mest anonyme video codec. Efter du har installeret FFDShow MPEG-4 Video Decoder kan du afspille AVI film i Windows Media Player og du vil aldrig lægge mærke til FFDShow MPEG-4 Video Decoder igen.

Download FFDShow MPEG-4 Video Decoder

Avid AVI CoDec

Avid AVI CoDec er et standard codec til afspilning af AVI filer og har kun en middelmådig standard. Kan være fint til den ukritiske bruger.

Download Avid AVI CoDec

AVI Codec Pack Plus

AVI Codec Pack Plus er en hel pakke af audio og video codec til afspilning af musik og film. Med AVI Codec Pack Plus installeret kan du afspille alle dine AVI film.

Download AVI Codec Pack Plus

Vil du hellere satse på en video player, der indeholder alle de relevante video codec, så du ikke selv behøver at rode rundt med codec – vi anbefaler følgende:

VLC (VideoLAN Client)

Den bedste video player på markedet lige nu er helt klart VLC (VideoLAN Client). VLC (VideoLAN Client) er både gratis at bruge og har langt de fleste video codec integreret. Kåret til årets bedste freeware program adskillige gange verden over.

Download VLC (VideoLAN Client)

Media Player Classic

Media Player Classic er en enkel og effektiv udgave af Windows Media Player. Her er ingen overflødige funktioner og lir – kun kompakt afspiller, der sørger for at dine AVI film kan ses på din PC.

Download Media Player Classic

Most read

Load more