Guides

Sådan ripper du en DVD med Free DVD Ripper

I denne guide vil vi vise hvordan du ripper en DVD med freeware programmet Free DVD Ripper. Vi har fået en del henvendelser fra vores brugere, der ønsker en guide til netop det formål at rippe en DVD film til f. eks AVI eller MPEG videoformatet. Læs denne guide og ser hvordan du nemt kan opnå det. Vi har valgt at bruge programmet Free DVD Ripper, der er brugervenligt, fungerer uden fejl og er helt spyware-frit. Samtidigt skal du have de væsentlige codecs installeret i Windows – du skal derfor bruge følgende programmer til denne guide:

Free DVD Ripper

K-Lite Codec Pack

Første gang du åbner Free DVD Ripper, så tænker du sikker “det ser dårligt ud” og indrømmet – Free DVD Ripper ligner noget et barn kunne have lavet med hensyn til farver og design. Men det viser sig at være Free DVD Ripper styrke, da programmet er meget nemt at anvende og virker perfekt til at rippe en DVD med. Følg disse trin og du kan rippe dine DVD film til videoformater, der afspilles eller brændes.

Rip DVD

  1. Start med at downloade Free DVD Ripper og installer programmet.
  2. Åbn Free DVD Ripper. Designet er kompakt og overskueligt. Du skal blot klikke på Open DVD.
  3. Find nu dit DVD-drev og find mappen VIDEO_TS på den DVD film du vil rippe. Vælg VIDEO_TS mappen og klik OK.
  4. Du får nu vinduet Select Title. Her skal du vælge den længste titel. Klik OK.
  5. Du er nu tilbage i hovedvinduet. I venstre side under Input Settings skal du vælge hvilket sprog du ønsker – det er feltet Language du skal bruge.
  6. Under Output Settings har du mulighed for at angive formatet på din video. AVI er populært og brugt af mange, så det anbefaler vi at du vælger.
  7. Under Volume kan du vælge størrelsen på den rippede DVD film. Vi har valgt Infinite, men du kan tilpasse den en anden størrelse – f. eks en VCD med 80 minutter.
  8. Klik på ikonet Output Folder og angiv en placering på din harddisk, hvor den rippede DVD film skal gemmes.
  9. Oppe i menulinjen skal du nu vælge Settings -> Output Settings. I boksen Export Settings kan du ændre på opløsningen af den rippede DVD (det er Resolution, der angiver opløsningen). 640 x 480 er et minimum for de fleste, men det er op til dig.
  10. Nu er der kun tilbage at klikke på ikonet Start Encoding og Free DVD Ripper vil rippe din DVD film. Det tager i gennemsnit 1½ til 2 timer at rippe en DVD film, så du har lige tid til en at lave en kop kaffe mens du venter 🙂

Har du spørgsmål til guiden, så skrive på [email protected] og vi vil hjælpe så godt vi kan.

Most read

Load more